art-house.nl

4 fijne items om in je kast te hebben hangen

Inmiddels weten jullie wel dat ik echt gek ben op kleding en shoppen. Door de jaren heen heb ik enorm veel gekocht. Daar zaten een paar enorme missers bij, maar ook fijne items die ik niet meer kwijt wil. Mijn 5 mode musthaves vind je in deze blog.

  1. Basic white tee. Iedereen moet gewoon een lekker zittend wit shirt in de kast hebben hangen. Hierbij is het belangrijk dat het shirt niet doorschijnt, lekker zit en een goede pasvorm heeft. Mijn favoriete witte shirt combineer ik ontzettend vaak en is gemaakt van organisch katoen.
  2. De perfecte jeans. Dit spreekt volgensmij voor zich maar een goede jeans mag echt niet ontbreken uit je kledingkast. Je hebt van die broeken die je aantrekt en eigenlijk niet meer uit wilt doen, als je deze broek gevonden hebt wil je echt nooit mee iets anders! Het kost misschien wat, maar geloof mij: een duurdere jeans is de moeite echt waard. Mijn favoriet koste rond de 150 euro maar ik heb er nooit spijt van gehad, en draag de broek al jaren.
  3. Een fijne bh zonder beugel. Er is niets wat ik meer haat dan een bh die niet lekker zit. Ik droeg altijd van die push up bh’s, met een balconette vorm. Het geeft een boost aan je decolleté maar comfortabel was anders. Als ik dat ding uittrok stonden de striemen een uur later nog in me lijf. Een vriendin wees mij op een bh zonder beugel. Eerst was ik sceptisch (want geen steun en een slappe decolleté) maar toen ik het eenmaal gekocht had en een dag gedragen had was ik helemaal om! Een bh zonder beugel zit echt 10 keer beter dan een normale bh, en is net zo stevig dankzij de verstevigde band eromheen. Hierdoor blijft je decolleté mooi en heb je de hele dag het gevoel dat je zonder bh rondloopt. Zo comfortabel!
  4. All stars sneakers. Dit blijft jaar op jaar mijn favoriet. Deze schoenen zitten super comfortabel, lopen lekker en zien er leuk uit. Je kunt qua kleur super veel kanten op, ik zit inmiddels aan mijn 10e kleur! De witte en zwarte moet je sowieso hebben, maar de knalgele, donker groene of bordeaux rode zijn ook echt een aanwinst voor je collectie. In de zomer zijn ze lekker luchtig en in de winter zijn ze met dikke sokken ook top. Misschien niet om mee door de sneeuw te banjeren, maar ach: welke schoenen willen dat wel?

Wat is jouw mode musthave?

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 art-house.nl

Thema door Anders Norén