art-house.nl

Een bank op maat bestel je bij Sfeer Wonen & Zo!

Eens in de zoveel jaar ben je gewoon toe aan een nieuwe bank voor in je huiskamer. De oude bank krijgt op een gegeven moment kuilen, bulten en de kussens worden slap. Ook kan het zijn dat je de bekleding niet meer schoon krijgt. Je kunt dan een bank op maat laten maken. Een bank die precies past bij wat jij voor ogen hebt voor in je huis. Dat klinkt als een zeer prijzige aangelegenheid, maar dat valt dus reuze mee. Voor de prijs van een gewone bank, kun je een bank bestellen die echt uniek is.

Een bank op maat, maar waar begin ik?

Je begint met kiezen van een kleur. De kleur van je bank kan de complete inrichting van je huis bepalen. Daarna kies je, in de winkel, met hulp van de deskundige adviseur, een model. Je gaat op iedere bank even zitten en dan voel je al snel welke bank jou het best voegt. De banken die je niet mooi vindt (te hoog, te laag, te breed, te smal) die laat je natuurlijk links liggen. Dan kies je de vulling van de bank. Er zijn verschillende mogelijkheden in verschillende prijsklasses. Laat je hier vooral goed over informeren, dat kan je veel opleveren. Ook de afwerking van de naden kan bepaald worden. En wat denk je van de poten? Zo heb je in een ochtend of middag een complete unieke bank voor in jouw huis samengesteld.

Hoe zorg ik dat de bank mooi blijft?

Je kunt al rekening houden met je woonomstandigheden bij het uitkiezen van de stof. Heb je huisdieren? Kleine kinderen? Dan kun je de bank voor gebruik het best (laten) behandelen met een speciale spray. Deze zorgt ervoor dat vuil en vocht zo weer van de stof glijden. Heb je een lederen bankstel uitgezocht? Dan is het verstandig om het leer goed te behandelen met een speciaal middel. Dit zorgt ervoor dat het leer mooi en soepel blijft.

Laat je adviseren!

Jij weet natuurlijk precies wat jij mooi vindt. Maar de deskundigen bij Sfeer Wonen & Zo hebben verstand van de meubelen, materialen en stoffen. Zij kunnen jou van advies voorzien bij de aanschaf van ieder meubel. Of het nu gaat om het vastzetten van een wandkast aan de muur of het informeren welke behandelingsspray geschikt is voor jouw bank en stoelen: de adviseur weet het. En je zult zien, door te luisteren naar de adviseur zul je nog langer plezier hebben van je nieuwe meubelen.

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 art-house.nl

Thema door Anders Norén