art-house.nl

Warme handdoeken na het douchen met een handdoek radiator

Laatst had ik het met iemand over geluksmomenten, wat zijn nou jouw geluksmomenten? Ik kon er eerst even niet zo snel opkomen maar ik denk toch wel dat een van mijn geluksmomenten is als ik onder de douche sta. Warm, afgesloten van alles, gewoon even in je eigen bubbel en had ik warm al genoemd? Zeker in de winter als het buiten zo koud is kan ik altijd een half uur of zelfs wel langer onder een lekker hete douche staan. Standje levend verbranden is er soms niks bij, het duurt soms zelfs even voor ik echt weer waar ben. Maar na dit fijne geluksmomentje is er altijd een hele grote domper…. namelijk de koude badkamer waar ik in stap. Ik heb een douchecabine dus de warmte blijft goed hangen maar zodra ik mijn handdoek wil pakken om me af te drogen voel ik meteen al die nare kou waardoor het soms ontzettend lang duurt voordat ik me eindelijk zo ver kan krijgen. Ik had het er laatst over met een vriendin en zij tipte mij op een handdoek radiator… Deze dingen! Ik denk zomaar is dat dit mijn redding van de winter kan worden.

Een handdoek radiator in de badkamer

Een handdoek radiator is eigenlijk niks meer dan een kachel alleen wat leuker gevormd dan de normale rechthoekige kachels. Het is een esthetisch object en voorziet je badkamer meteen van een moderne uitstraling. Je badkamer is dus niet alleen lekker warm maar het geeft de ruimte ook meteen een hele andere sfeer. En dan natuurlijk het grootste voordeel (voor mij in ieder geval), het zorgt ervoor dat je handdoeken warm zijn voor na het douchen!
De handdoek radiator is zo gevormd dat je, je handdoeken er tussen kunt hangen. De radiator bestaat namelijk uit allemaal verschillende buizen met tussenruimte, dus ook ideaal voor meerdere handdoeken. Daarnaast drogen je handdoeken ook razend snel op door de warmte. Ik snap nog steeds niet dat ik hier nooit eerder aan heb gedacht.

De aanschaf van een handdoek radiator

Ik ben me meteen waar is gaan verdiepen in de aanschaf van een handdoek radiator en kwam al snel tot de ontdekking dat deze verwarmingen er in alle maten, vormen, kleuren en materialen zijn. Dat wordt dus keuzes maken. Ik denk dat het vooral van belang is dat je kijkt naar het design en deze afstelt op jouw badkamer. (Ga je meteen voor een hele nieuwe badkamer hoeft dit natuurlijk niet, dan stel je de rest van je badkamer gewoon op de handdoek radiator af ;)). Ook is het goed om te bepalen welke maat je wil en ook vooral welke maat er past in jouw huis. Het liefste wil ik natuurlijk ook een handdoek radiator van 2 bij 2 maar dat gaat helaas niet passen. Heb je dit alles voor jezelf uitgedacht dat kun je er een gaan kopen. Zowel online als in de gewone winkels zijn er genoeg in de aanbieding, shoppen maar!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 art-house.nl

Thema door Anders Norén