art-house.nl

10 redenen om een nieuwe handtas te kopen

We weten allemaal dat je aan één handtas niet genoeg hebt. Elke vrouw zou minimaal 3 handtassen in haar kast moeten hebben hangen. Gewoon voor al die verschillende gelegenheden enzo… Lees in deze blog waarom je vandaag nog een nieuwe handtas hebt verdiend!

  1. Handtassen zijn praktisch
  2. Je kunt eindeloos combineren met de verschillende soorten
  3. Je hebt ze nodig om je spullen in te vervoeren. Waar laat je anders je portemonnee, borstel, make-up, kauwgom, zakdoekjes, oortjes, pennen, agenda, kleingeld, oplader, flesje water, extra kleding en ga zo maar door. Allemaal in je jaszak gaat niet lukken.
  4. Je draagt elke dag een andere outfit, en bij elke outfit hoort een andere tas. Anders klopt je outfit gewoon niet meer.
  5. Vrouwen hebben altijd handige dingen in hun handtas, zoals aspirine of ibuprofen, pleisters, blarenpleisters, elastiekjes… Wat nou als je in een situatie komt waarin je dit nodig hebt en je handtas nog thuis ligt? Dan krijg je spijt.
  6. Er zijn zo veel leuke handtassen te vinden! Denk aan alle verschillende soorten materiaal en kleuren. Jezelf beperken tot maar één handtas is gewoon een misdaad. Echt.
  7. Je hebt verschillende handtassen nodig voor verschillende gelegenheden. Ga je de stad in om lekker te shoppen? Dan heb je die hele grote handtas niet nodig. Maar ga je bijvoorbeeld op pad en  heb je daarvoor veel dingen nodig? Dan is een grotere handtas waar alles makkelijk in past wel zo handig.
  8. De grotere handtassen zijn bijvoorbeeld ook perfect om je laptop en schoolboeken in mee te nemen. Vaak zijn handtassen ook voorzien van een vak waarin je je laptop makkelijk kunt opbergen, zodat je hiermee veilig over straat kunt zonder dat er beschadigingen gemaakt worden, of er kruimeltjes of stofjes in komen.
  9. Na een paar jaar zijn de meeste tassen versleten en is het gewoon tijd voor een nieuwe.
  10. Omdat je het verdiend hebt!

Ben je al om? Dan wens ik je veel plezier met het shoppen van je nieuwe handtas. Zoals ik eerder al zei: je hebt het echt verdiend. Waar shop je nou de leukste handtassen? Zelf vergelijk ik het liefst de tassen online op verschillende online shops. Zo kun je eenvoudig en overzichtelijk zien welke handtas de beste prijs heeft, en is het aanbod ook lekker. Maar ouderwets naar de winkel gaan heeft ook ze voordelen: dan kun je de tas met eigen ogen bewonderen en voelen of hij fijn is.

Veel shop plezier!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 art-house.nl

Thema door Anders Norén