art-house.nl

Houten hanglamp: uniek interieur op internet

Ik ben echt dol op hout in mijn huis. Dat heb ik altijd al gehad. Als kind begon ik met eenvoudige in mijn ogen echt houten meubeltjes in mijn eigen kamer. Feitelijk was dat toen rotan. En dat is niet echt hout maar de stengel van een plant. Dat wist ik toen alleen nog niet. Eenmaal op mezelf moest ik gaan voor wat het studentenbudget kon veroorloven en dat was natuurlijk geen echt hout. Maar omdat ik toch nooit thuis was toen, maakte dat niet veel uit. Toen ik eenmaal echt mijn eigen huis had en het salaris van een fatsoenlijke baan, kon ik mijn huis helemaal inrichten zoals ik dat wilde. Ik houd van de natuur en heb die graag dichtbij me dus natuurlijke tinten en natuurlijk hout voeren de boventoon in mijn woning. Vloeren, meubels alles van hout. Over de kleinere details had ik nog niet echt nagedacht. Maar toen alle grote en opvallende zaken gelegd dan wel neergezet waren, ging ik daar ook over nadenken. Zouden er een houten hanglamp zijn?  Of houten vazen en potten voor de bloemen? Houten onderleggers? Nieuwsgierig ging ik internet op.

Houten hanglamp: echte kunst

En ja hoor. Op internet vond ik al heel snel wat ik zocht. Er bleken heel wat houten hanglampen te zijn bijvoorbeeld. Sommige leken me echte kunst. Ik vond het echt geweldig want het paste zo goed bij mij en mijn huis. Een houten hanglamp geeft gewoon een natuurlijk licht en in de winter geeft het net dat extra beetje huiselijkheid waar je in die tijd zo naar snakt. Die lampen heb ik dus gekocht en ze pronken nu als echte blikvangers in mijn kamers. Ook andere houten ornamenten had ik zo gevonden. Het is gewoon een kwestie van zoeken.  Mijn huis wordt langzaam een eenheid waar ik me heerlijk thuis in voel.

Internet voor interieur

Dat vind ik nou het leuke aan internet. Of je nu een houten hanglamp of iets anders bijzonders wil, op internet vind je veel om je huis echt artistiek in te kunnen richten. Je hoeft niet in een winkel te kijken en ook niet kilometers te rijden voor de volgende. Bij verschillende webshops kun je lampen en verlichting kopen, een goed voorbeeld is lampenlicht.nl.  Op het internet koop je een bijzonder en uniek interieur bij elkaar dat anderen juist niet hebben want niemand legt dezelfde route af als jij. Kortom: ben jij opzoek naar iets bijzonders? Zet die computer aan!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 art-house.nl

Thema door Anders Norén