art-house.nl

Basic must have items voor elke kledingkast

Basic kledingitems zijn het belangrijkste onderdeel van de garderobe. Basic items kun je combineren met trendy items. Basics zijn echte de tijdloze kledingstukken die je altijd aan kan en kan combineren met van alles. Lees hier welke basic items niet kunnen ontbreken in de garderobe van elke vrouw.  

Zwarte blazer 

Met een zwarte blazer kun je heel veel verschillende kanten op. Met een goede jeans zorg je voor een casual look. Maar met een leuke nette pantalon kun je gaan voor een chique look voor naar kantoor bijvoorbeeld. Zelfs met een zwart basis jurkje kun je het heel leuk combineren. Al met al is dit item dus ideaal om te hebben. 

Little Black Dress  

Een jurk kopen is altijd een heel goed idee. De klassieke little black dress, een kort zwart jurkje, is ideaal om te hebben. Of je nou een feestje, een etentje of een zakelijk event hebt.  

Ook een witte blouse is altijd handig om te hebben. Het is heel chique, zakelijk, maar kan ook heel casual gedragen worden. Het item is ideaal om te dragen naar je werk, stage of een sollicitatiegesprek. Ook leuk om er een trui overheen te doen voor een look die netjes en casual is.  

Een goede broek 

Een jeans in de kast kan natuurlijk ook niet ontbreken. Je kunt gaan voor een simpele skinny jeans of een mom jeans. Tegenwoordig zijn de wijde broeken weer helemaal terug. Ga voor een jeans waar jij je helemaal goed in voelt! Een mooie pantalon is ook echt een klassieker. Je kunt met een pantalon gaan voor een elegante en stijlvolle look of combineer het gewoon met een trui voor een casual chic outfit.  

Schoenen 

Qua schoenen zijn er ook een aantal must-haves. Denk bijvoorbeeld aan een paar witte sneakers. Witte sneakers staan overal wel leuk bij. Het enige nadeel is natuurlijk dat ze snel vies kunnen worden, dus je moet ze wel goed schoonmaken af en toe. Daarnaast is een mooie hak ook altijd handig om te hebben voor specialere gelegenheden. Een mooie zwarte hak is een echte klassieker. Je hebt natuurlijk vele soorten en maten. Je kunt gaan voor een klein hakje of een echte pump.  

Ook de maxi rokken zijn weer helemaal trendy. Vooral met de zomer in aantocht zijn deze ideaal. Of je nu volslank of slank bent, het staat iedereen. Je kunt het leuk combineren meteen leren jasje of een oversized T-shirt. Zo heb je een hele tijdloze, maar toch hele trendy look. Grote maten rokken koop je bijvoorbeeld bij Meyer Mode.  

 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 art-house.nl

Thema door Anders Norén