art-house.nl

Peter Kaiser schoenen, ambachtelijk en elegant

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen, de elegante pumps van Peter Kaiser. Dit Duitse merk hecht veel belang aan elegantie, degelijkheid en vakmanschap, en dat zie je af aan de schoenen.

Oorsprong.

Peter Kaiser zette in 1838 zijn eigen schoenenmerk op, en richtte daarmee de allereerste (en daardoor nu de alleroudste) schoenenfabriek op. Hij hechtte waarde aan zorgvuldig, ambachtelijk gemaakte schoenen, met een elegante touch. Dat zie je nu, bijna 180 jaar later, nog steeds in de schoenen terug. Binnen vijf jaar was Peter Kaiser zo in trek, dat het merk zijn collecties naar het buitenland exporteerde. Zo groeide het merk wereldwijd. Hoe het zo lang heeft kunnen mee gaan?
Doordat ze de elegante schoenen altijd een kleine moderne twist meegaven, zodat het door de jaren heen met de trends kon groeien. Denk aan een bepaald patroon, materiaal, of vorm.

De productie.

Waarin de Peter Kaiser collectie verschilt van andere schoenenmerken, is het vakmanschap. De hoogste kwaliteit leer en de beste stoffen worden gebruikt voor de productie van de schoenen, daarbij wordt er erg op details gelet. Zo valt de pasvorm erg prettig, doordat er leer in de voering wordt verwerkt. Daarnaast heeft dit merk oog voor de klant; er zijn extra brede schoenen voor mensen met wat bredere voeten, en daarnaast heeft deze collectie bijpassende clutches, waardoor je je schoenen nu kunt matchen bij je tas!
De Peter Kaiser schoenen zijn gemaakt met het oog op de klant, zo zijn de pumps niet al te hoog in hak en hebben ze een zachte voering. Dit maakt ze draagbaar en functioneel. Zo staan hoge stiletto’s natuurlijk erg mooi, maar kun je daar niet de hele dag op lopen! Hier houdt Peter Kaiser rekening mee; door een leren binnenkant en lichtgewicht rubberen hak.  Daarom zijn dit de ideale schoenen voor naar werk; elegant, klassiek, en tóch modern!

Collectie.

In de nieuwe Peter Kaiser collectie zijn er vele varianten schoenen beschikbaar, zo zijn er loafertjes met een lage blokhak, de klassieke pump, en de hogere stiletto pump. Beschikbaar in voornamelijk aardekleuren zoals bordeaux, bruin en zwart, met soms een uitschieter zoals de Notte Andreea, met een lief lichtblauw blaadjespatroon. Sommige pumps hebben een elegante strik op de neus, waardoor het nét iets netter overkomt.
Wil jij er ook comfortabel en elegant erbij lopen? Neem dan nu een kijkje bij de nieuwe Peter Kaiser collectie.

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 art-house.nl

Thema door Anders Norén