art-house.nl

Wie de schoen past…

Damesschoenen kopen; een moeilijke kwestie. De zomer nadert voorzichtig, de deuren blijven s’avonds iets langer open en het regent wat minder (al kan je hier in Nederland nooit helemaal van het weer uitgaan. Een van de beste dingen aan de zomer is echter wel dat het een goed excuus is om een nieuwe garderobe aan te schaffen, en zo ook met schoenen. Ga je voor comfortabele pumps, of toch voor die enkellaarsjes dames? Waar moet je eigenlijk aan denken op een schoenen-shopping dag?

Thuis

Denk eerst even aan wat je nog hebt. Ik weet het, daar wil je helemaal niet mee bezig zijn op een dag dat je juist naar nieuwe dingen gaat kijken, maar stay with me. Ik bedoel het op twee manieren. De eerste is; denk aan je budget. Hoeveel wil je uitgeven aan je nieuwe schoenengarderobe? Heb je net een bonus gehad op je werk, of heb je gespaard van de winter? Ben je op zoek naar het duurste van het duurste en wil je vooral merkschoenen, of wil je eigenlijk vooral naar de sale? En, daarbij, bedenk je ook wat je nog hebt staan qua schoenen. Zijn de schoenen die je nog hebt te klein, vallen ze uit elkaar, of zijn ze eigenlijk nog helemaal prima, maar ben je er gewoon een beetje op uit gekeken? Of zitten ze net niet helemaal lekker bij de hiel of wreef? Denk er dan over na om ze aan een vriend of vriendin cadeau te doen, of te verkopen zodat jouw budget voor je nieuwe schoenen weer iets groeit!

En gaan!

En dan nu het leuke gedeelte; waar ben je naar op zoek? Heb je schoenen nodig voor een speciale gelegenheid, zoals die perfecte comfortabele pumps voor een bedrijfsfeestje of ander groot evenement? Ben je op zoek naar nieuwe wandelschoenen, of hardloopschoenen, want ga je beginnen met fitnessen binnenkort? Of zoek je vooral naar een aantal paar comfortabele sneakers en enkellaarsjes dames, niet perse om een statement te maken maar vooral om lekker in te lopen? Maar misschien wil je juist wel een statement maken, en ben je op zoek naar de nieuwste, meest futuristische laarzen of sneakers die ze hebben. Felle kleuren, uitdagende prints en uniek design. Waar je ook naar op zoek bent, koop vooral schoenen die niet alleen mooi zijn maar ook nog eens heerlijk zitten. Even inlopen is prima, maar als ze pijn blijven doen is dat niet goed.

Ga er deze zomer dus lekker op los met je nieuwe schoenen. Shop ze!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 art-house.nl

Thema door Anders Norén