art-house.nl

Rustig werken met BuzziSpace designmeubilair

Met de opkomst van het nieuwe werken zie je ook dat de zogenaamde kantoortuin populairder wordt. Iedereen kent wel de grote ruimte waar veel werkplekken in verzameld zijn. Heel erg leuk natuurlijk, maar ook wel een omgeving waarin je snel afgeleid kan raken. Geluidsdempend meubilair helpt om deze problematiek te voorkomen. BuzziSpace designmeubilair is een producent die dit vrij goed kan. BuzziSpace heeft zich namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen van kantoormeubilair die een verbetering van de akoestiek in je kantoor oplevert. Andere eis waaraan BuzziSpace voldoet is dat zij duurzame materialen gebruiken om mee te produceren. Hoogste tijd dus om in dit blog meer te vertellen over dit bijzondere merk.

Wat kenmerkt Buzzispace?

BuzziSpace heeft met haar producten de intentie om de leefomgeving van kantoren beter te maken. Belangrijkste component om dat te regelen is dat zij geluidsdempend meubilair leveren. Hiermee leveren ze in deze tijd veel toegevoegde waarde door de vele kantoortuinen die er tegenwoordig zijn. Hierin is een groter risico dat je je laat afleiden wat de productiviteit van je werknemers niet ten goede komt. Het meubilair van BuzziSpace is tijdloos en innovatief tegelijk. Daarbij leveren ze een belangrijke bijdrage aan het milieu door alleen duurzame materialen te gebruiken. Ook in de productiecyclus houdt BuzziSpace maximaal rekening met het milieu. Duurzaamheid speelt een essentiƫle rol in het productieproces. Het product assortiment wat ze bieden is heel erg breed als het om kantoormeubilair gaat. Hierin hebben ze een volledig assortiment. Van banken tot fauteuils tot scheidingswanden en nog veel meer. In veel van de producten zit hun merknaam verwerkt denk aan de BuzziPouf. Dit is een pouf die je in je kantoor kunt zetten en waar even op gezeten kan worden. Je hebt ook zogenaamde Buzziplants. Deze staan vooral ter decoratie in kantoren maar hebben ook een geluidsisolerende werking.

Ander populair Buzzispace meubilair

Het is wellicht leuk om in dit blog een aantal BuzziSpace meubelen eruit te lichten. Een populair meubel is de zogenaamde Buzzihub bank. Dit zijn banken met een hoge leuning. In kantoren staan er dan twee van deze banken tegenover elkaar. Ze zijn bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld een bila te houden. Door de hoge leuningen zit je toch gevoelsmatig wat afgezonderd van de rest van het kantoor en ook het geluid van het gesprek wordt gedempd door de hoge leuningen. Zo heb je toch de mogelijkheid om in een kantoortuin redelijk afgezonderd een gesprek te voeren.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 art-house.nl

Thema door Anders Norén