art-house.nl

Josh V: Een modelabel met pit voor jou!

Ik ben gek op verhalen over gewone mensen die het helemaal maken. Dus het verhaal van Josh V boeit me natuurlijk ook mateloos. Want het is en blijft boeiend om te lezen hoe mensen een idee krijgen, ermee aan de slag gaan en het tot een succes maken. Het is inspirerend en het brengt je zelf vaak op ideeën en plannen. Josh V is het verhaal van een succesvolle onderneemster die een geweldig modelabel heeft neergezet. Een modelabel waar vele vrouwen inmiddels van gehoord hebben en die ook door heel veel vrouwen wordt gedragen. En terecht, want Josh V is een merk met pit!

Hoe het begon

Het begon met een gewone wens: Josh V, eigenlijk Josh Veldhuizen, wilde haar eigen modelabel. Nu pakte ze dat niet erg standaard aan want ze koppelde er maar gelijk een realityshow aan. Ze benaderde RL om te zien of die de oprichting van haar merk met camera’s wilde volgen. Het programma heette ‘Modemeisjes met een Missie.’ Omdat RTL meteen wilde beginnen met uitzenden, moest Josh dus ook gelijk met haar collectie aan de slag. Gelukkig had de ontwerpster al wel een concept in gedachten. Het moest gaan om een exclusief label dat wel betaalbaar was. Hiermee zou ze een gat in de Nederlandse markt vullen.

Josh V verovert de wereld

Dit alles is al zo’n acht jaar geleden. Inmiddels is Josh V uitgegroeid tot een wereldberoemd merk. De ontwerpster leeft een droom die vele jonge meiden en vrouwen hebben. Ze reist de hele wereld over om toe te zien op de promotie en productie van haar merk. Daarnaast moet ze natuurlijk elk seizoen met een nieuwe collectie komen. Dat vergt veel tijd. Inspiratie is niet iets wat zich laat dwingen, maar het lukt haar toch elke keer weer. Het label staat voor luxe en het is chique. De kledingstukken accentueren de vrouwelijkheid van de draagster. Bij dit alles is het merk vooral betaalbaar en dat is waarom veel vrouwen de weg naar Josh V weten te vinden.

Ook voor jou

De collectie is zo veelzijdig dat er zeker wat voor jou tussen zit. Van stoere jeans tot elegante jurken. Josh V biedt het allemaal. Ook haar kleurgebruik en prints zijn echt van deze tijd. Veel vrouwen gingen je voor. Ook omdat er achter dit merk een verhaal zit. Het verhaal van een ondernemende vrouw. Ze ontwerpt voor jou, maar jij had ook zomaar die ondernemende vrouw kunnen zijn. Laat je inspireren door haar verhaal!

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 art-house.nl

Thema door Anders Norén