art-house.nl

draag jij een pochet bij je pak?

Als klein kind vond ik het altijd raar dat de mannen in pak vaak een gekke zakdoek bij hun borst droegen. Ik kon er maar niet over uit. Mijn vader had altijd een zakdoek in zijn broekzak. Waarom zou je dat daar doen? Totdat ik 16 was en mijn broer een pak nodig had. Toen bleek het een pochet te zijn. Maar wat is het nu daadwerkelijk?

 

 

Pochet is absoluut geen zakdoek

Een pochet is niks meer dan een accessorisch te zijn. Gek eigenlijk toch? Het is dus geen zakdoek of voor andere doeleinde bestemd. Een pochet kopen kun je dus doen wanneer je een pak koopt. Ze raden het ook vaak aan overigens. Ik merkte dat er zo veel verschil zit in de pockets, bij een pochet kopen ben je dus niet zomaar klaar. Het heeft te maken met het pak wat je koopt, voor welke stof jouw voorkeur ligt en wat de reden van het pak dragen is. Overigens gebruik je niet altijd een pochet, bij een pochet kopen heb je dus daadwerkelijk advies nodig!

 

 

Waarom toch eigenlijk?

Je kunt een pochet dragen een beetje vergelijken met een vrouw en sieraden. Het vertelt daadwerkelijk iets over de persoonlijkheid van de man. Je kunt een rustige kleur en print kiezen maar je kunt er ook voor kiezen om voor een print te gaan wat echt opvalt. Er bestaan meer dan duizend pochet dus neem echt even de tijd bij het pochet kopen.

 

Geen zin in advies en langdurige gesprekken?

Ok iedereen heeft het wel een beetje in zich, we hebben het eigenlijk veel te druk om naar winkels te gaan om daar vervolgens vele adviezen en vele gesprekken te voeren over de pochet. Je wilt gewoon je pak en je bijbehorende attributen gemakkelijk kunnen uitkiezen. Gelukkig bestaat daar het internet voor! Je kunt ook gewoon online gemakkelijk je keuze maken. Zeker wanneer alle informatie er gewoon bij staat wat je moet weten bij het aanschaffen van jouw pochet. Zo staat er altijd duidelijk bij voor welke gelegenheid en welke kleur pak er bij past. Zo kun je dus ook geen fouten maken bij het aanschaffen van jouw pochet. Kom je er dan nog niet uit, onlangs alle informatie? Dan kun je gebruik maken van een livechat. Zo kun je altijd je vragen stellen en krijg je een persoonlijk antwoord teruggestuurd. Zo kun je alsnog vragen stellen zonder onnodige informatie te ontvangen. Gemakkelijk toch?

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 art-house.nl

Thema door Anders Norén