art-house.nl

Is jouw huis echt wel goed beveiligd?

Heb jij jouw huis goed beveiligd? Weet jij de nieuwste snufjes al, een mistbeveiliging bijvoorbeeld? Of heb jij hier überhaupt niet eens over nagedacht omdat het zo weinig voorkomt in jouw omgeving. Misschien is het toch iets om over na te denken, want je weet immers maar nooit waar en wanneer zoiets kan gebeuren. Een inbreker vindt het alleen maar fijn als die makkelijk binnenkomt en als er geen beveiliging is, dus bewaak jouw kostbare spullen goed.

’Maar het is hier nog nooit gebeurd’

Dat kan natuurlijk heel goed, dat je denkt dat je het niet nodig hebt omdat het toch nog nooit bij jou dicht in de buurt is gebeurd. Maar moet je echt wachten totdat het een keer fout gaat voordat je actie onderneemt? Het is toch juist logischer dat je actie neemt voordat zoiets gebeurt, zodat je zeker weet dat jij jouw spullen niet allemaal kwijt raakt. Niemand wilt dat ze zoiets overkomt, dus dan kun je er het beste op voorbereid zijn en zo dus meer kans hebben dat het allemaal goed verloopt en jij niets kwijtraakt.

Weeg de kosten af

Denk er maar eens over na wat nou eigenlijk duurder is? Een beveiligingssysteem of een heel aantal nieuwe spullen omdat alles gestolen is? Je zult vast wel wat terugkrijgen van de verzekering als jou zoiets overkomt, maar kun je er echt zeker van zijn dat je alles weer terug kan kopen? En misschien worden er wel spullen meegenomen met sentimentele waarde, dat wil je toch ook niet kwijt? Dan is eenmaal een aankoop van een beveiligingssysteem wel een betere optie, naar mijn idee. Hier heb je niet maar één keer profijt van, maar gewoon zo lang als je dit systeem hebt.
Mistbeveiliging

Je hebt een betere nachtrust

Stel het komt al wel voor in jouw buurt en jij hebt nog geen beveiliging op je huis, dan is het vast geen fijn idee als je ’s nachts in bed ligt. Het is nogal iets om over te piekeren op zulke momenten, grote kans dat je dus beter slaapt als je weet dat jouw huis veilig is en dat er gelijk alarm zal zijn als dit jou overkomt. Minder gepieker, meer rust, en een kleinere kans om bestolen te worden. Jouw spullen zijn veilig, en jij kan weer lekker rustig slapen. Dat klinkt toch ideaal? Dus die eenmalige investering in een beveiligingssysteem is het vast wel waard, zodat jij weer lekker kan slapen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 art-house.nl

Thema door Anders Norén