art-house.nl

Pvc vloeren als art-statement

Wie had gedacht dat het ooit hip zou worden? Ik niet! Maar pvc vloeren zijn het nieuwe fashion statement wat huizen betreft. Ze zijn ontzettend veelzijdig wat stijl en functies betreft. Wacht dus niet langer en ga ook voor een pvc vloer.

De mogelijkheden

Wat zijn de mogelijkheden van pvc vloeren? De mogelijkheden zijn  talloos! Allereerst kun je er vloerverwarming bij nemen en zijn ze geluiddempend. Als je kinderen hebt, is dat natuurlijk ideaal! Maar ook voor de oefenruimte van je band is het heerlijk om een geluiddempende vloer te hebben. Ook komen ze in allerlei kleuren en soorten, waardoor je eindeloos kan variëren in je eigen huis.

De voordelen op een rij

Om wat dieper op de genoemde voordelen in te gaan, zetten we het even voor je op een rijtje:

  • Pvc vloeren zijn super sterk! Eén van de grootste voordelen van een pvc-vloer is dat het ijzersterke vloeren zijn. Met andere woorden, ze kunnen wel tegen een stootje. Ideaal dus voor intensief belopen ruimtes. Wel zo fijn dat je over de vloer kunt zonder je zorgen te maken over slijtage.
  • Pvc vloeren zijn de beste vloer op vloerverwarming én vloerkoeling! Steeds meer huizen worden voorzien van vloerverwarming. Soms is er zelfs vloerkoeling aanwezig. Daar wil je natuurlijk optimaal van profiteren. De beste vloer in combinatie met vloerverwarming is een pvc-vloer. Het voordeel van pvc-vloeren is dat ze de warmte perfect geleiden. Er wordt dus weinig warmte tegengehouden. Heb je vloerverwarming? Dan ben je dus niet meer veroordeelt tot een plavuizen vloer, maar kun je nu ook kiezen voor een sfeervolle, warme pvc-vloer.
  • Pvc vloeren zijn geluiddempend! In je eigen huis wil je tot rust komen en ontspannen. Dan wil je dus geen vloer hebben die van je kamer een klankkast maakt. Eén van de voordelen van pvc-vloeren is dat ze een stille vloer zijn. Ze dempen het contactgeluid optimaal. Dat is natuurlijk ook heel fijn voor de onderburen!

Je huis als kunstwerk

En het allerbelangrijkste is natuurlijk het feit dat pvc vloeren je huis kunstzinnig maken. En dat is waar jij als creatief persoon naar op zoek bent! Ga bijvoorbeeld voor wat fellere kleuren en stap af van het standaard houten vloeren idee. Geef je huis kleur en het wordt een stuk vrolijker en origineler! Zo hebben wij gekozen voor gele pvc vloeren, waardoor ons hele huis zonnig is geworden. We krijgen er zoveel complimenten over van onze vrienden! We hebben lang getwijfeld of het niet “too much” zou zijn, maar het tegendeel blijkt! Ons huis is nooit zo kunstzinnig en mooi geweest.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 art-house.nl

Thema door Anders Norén